Beklager for dårlig blogging denne uka, men altså, det er ikke så veldig typisk meg å blogge flere ganger om dagen. tror jeg. Har ihvertfall veldig mye å gjøre om dagen med tanke på at det er nonstop neste helg og nøtteknekkeren i November. Gjør også lekser, så denne uka har jeg såvidt vært på nett. Men, over til noe annet. Hadde det super koselig på hytta til Marte i helga som var. Gikk tur, spiste masse god mat, så på tv osv. Håper på flere turer til uvdal!
For en stund siden vant jeg en konkurranse på bloggen til Amalie der man kunne vinne personlig almanakk. Ble så glad da jeg vant! Har ikke brukt den så veldig mye, selvom den er ganske praktisk å bruke for å huske på spesielle datoer, lekser osv.  Kjente du deg igjen i noen av disse?


ufokusert

Hver gang jeg bader i saltvann og håret lufttørker ender jeg alltid opp med masse krøller! Spesielt hvis det er varmere ute.

Helo! Nå skal jeg da prøve å blogge igjen, hahah. Hvis noen av dere ikke vet hvem jeg er, så heter jeg Kristine, 14år og kommer fra Moss. Jeg danser da ballett og jazz, og stortrives med det!


Dette er da meg
 
Jeg har også verdens herligste vennegjeng +fleer

Det var da litt om meg, så håper jeg dere kommer til å lese bloggen min! Jeg heter kristineraa på instagram, hvis noen lurer på det, ikke det at jeg har lagt ut så mange bilder der da. Snakkes♥

 hits