Hei, tenkte bare å fortelle litt om igår og idag. Igår var jeg på trening og senere hadde jeg, Henriette og Johanne mgpjr-kveld (heheh) så derfor blogget jeg ikke noe da. Også idag var vi i kirken for å få tildelt bibel, pluss at jeg har vært litt rundt omkring. Er også blitt syk, så tviler på om jeg skal på skolen imorgen, men det kan jo hende jeg blir bedre. Interessant, ja? Nei..

Idag sover jeg og Marte hos Nora! Er så koselig. Til nå har vi spist sushi og litt godteri. Tror vi skal ut og ta noen bilder senere, også kanskje se en film. Blir ihvertfall en bra kveld! 

Hva gjør du ikveld?

Hei dere! Idag var første skoledag som niende klassing. Føler sommerferien har vært alt for kort, så jeg var ikke helt klar for skolestart. Det eneste som skjedde var at vi fikk litt informasjon, valgte hvem som skulle i eleverådet og alt det vanlige. Høydepunktet var vel at vi slutta halv tolv. Senere i dag skal jeg på trening, og det regner, og det her var et litt meningsløst innlegg.tjoheii

Hei dere! Tilbringte nesten hele gårsdagen med å grille og bade på stranda, også la jeg meg unormalt tidlig, så jeg blogga ikke noe igår. Idag har jeg vært i byen med Marte,  Amalie, Johanne og Cornelia. Vi var også å bada hos Cornelia også satt vi ute å snakka og spise popcorn. Superkoselig!
 

Nå skal jeg bort til Kamilla, også drar vi til Sverige! Tror jeg skal på kino senere idag og, men jeg viser innkjøp ikveld. snakkes♥
Kom nettopp hjem fra kamilla. Hun skulle på trening, og fordi jeg er såppas treig til å stå opp så fikk vi ikke så mye tid. Men vi spilte, lekte med Molly, snakka osv.


hits