Idag sover jeg og Marte hos Nora! Er så koselig. Til nå har vi spist sushi og litt godteri. Tror vi skal ut og ta noen bilder senere, også kanskje se en film. Blir ihvertfall en bra kveld! 

Hva gjør du ikveld?
Jeg virkelig elsker lukten på denne parfymen! Viva La Juicy fra Juicy Couture. Det som er negativt er at jeg får endel urenheter på brystet, men jeg tar bare ikke parfymen direkte på brystet.
Hva syntes du om bildene?genser ZARA // shorts BIKBOK // smykke GINATRICOOT

Sorry for dårlig blogging i det siste, men har vært veldig mye dansetreninger osv, håper på å komme bedre tilbake denne uka!

Hva syntes du?

Hei dere! Idag var første skoledag som niende klassing. Føler sommerferien har vært alt for kort, så jeg var ikke helt klar for skolestart. Det eneste som skjedde var at vi fikk litt informasjon, valgte hvem som skulle i eleverådet og alt det vanlige. Høydepunktet var vel at vi slutta halv tolv. Senere i dag skal jeg på trening, og det regner, og det her var et litt meningsløst innlegg.tjoheii

Kjente du deg igjen i noen av disse?

Her er en video som Amalie har laget fra dagen idag♥

Hei dere! Tilbringte nesten hele gårsdagen med å grille og bade på stranda, også la jeg meg unormalt tidlig, så jeg blogga ikke noe igår. Idag har jeg vært i byen med Marte,  Amalie, Johanne og Cornelia. Vi var også å bada hos Cornelia også satt vi ute å snakka og spise popcorn. Superkoselig!
 


ufokusert

Hver gang jeg bader i saltvann og håret lufttørker ender jeg alltid opp med masse krøller! Spesielt hvis det er varmere ute.

Var veldig koselig i Sverige i går! Vi var også en tur innom Amfi, også var vi på kino med noen andre jenter. Fin dag!


Topp fra Cubus


genser fra Carlings

Nå drar jeg på båtur med Nora, så får dere ha en super dag!hits