Beklager for dårlig blogging denne uka, men altså, det er ikke så veldig typisk meg å blogge flere ganger om dagen. tror jeg. Har ihvertfall veldig mye å gjøre om dagen med tanke på at det er nonstop neste helg og nøtteknekkeren i November. Gjør også lekser, så denne uka har jeg såvidt vært på nett. Men, over til noe annet. Hadde det super koselig på hytta til Marte i helga som var. Gikk tur, spiste masse god mat, så på tv osv. Håper på flere turer til uvdal!
Hei dere! tenkte å sette igang en spørsmålssrunde. Regner ikke med så mange spørsmål siden jeg nesten nettopp har begynt å blogge. Svarer på video om en liten stund. Så da er det bare å stille spørsmål, svarer på det meste, men det er ikke vits i å spørre noe dere vet jeg ikke kommer til å svare på. Okei? Flott!

Er det noe du lurer på?


Drar på hytta til marte, og blir der ut helgen, så det blir ikke noe blogging før jeg kommer hjem.


topp BIKBOK

For en stund siden vant jeg en konkurranse på bloggen til Amalie der man kunne vinne personlig almanakk. Ble så glad da jeg vant! Har ikke brukt den så veldig mye, selvom den er ganske praktisk å bruke for å huske på spesielle datoer, lekser osv.  Hei, tenkte bare å fortelle litt om igår og idag. Igår var jeg på trening og senere hadde jeg, Henriette og Johanne mgpjr-kveld (heheh) så derfor blogget jeg ikke noe da. Også idag var vi i kirken for å få tildelt bibel, pluss at jeg har vært litt rundt omkring. Er også blitt syk, så tviler på om jeg skal på skolen imorgen, men det kan jo hende jeg blir bedre. Interessant, ja? Nei..hits